Mediaproffs

Om sökmedia

mark

Sökmedia är de sökmotorer och produkter (Google ,Eniro, Hitta, Bing, mm) som kunden använder för att hitta det de söker efter. Antingen vet de VEM de söker efter och letar upp namn, telefonnummer, hemsida eller dylikt.

Eller så vet de VAD de vill ha tag på och gör en sökning på t.ex. ett sökord eller en bransch som ger dem något eller några alternativ på leverantörer av det de söker efter. Sökbeteendet har ändrats mycket de senaste åren och idag plockar användaren snabbt fram mobilen ur fickan och söker efter det som möter deras behov. 

Här är det viktigt att synas på rätt ställe för rätt pengar så att den investering du gör också genererar nya och återkommande kunder tillbaka till Er.

Mediaproffs tar reda på hur just Era kunder söker och var de gör det. Vår mediarådgivning ger effekten av att istället för att sprida pengarna i olika produkter med låg användning får Ni en riktad satsning till rätt kostnad i de produkter era kunder söker.

Vem kan jag lita på?

Erfarenheten säger att det kan vara dumt att lita på de säljare som kontaktar dig. Dels finns det alltifrån seriösa aktörer till sådana som håller på med näst intill kriminella metoder.

För att veta vem som är vem och välja ut de leverantörer som bäst matchar Ert behov behövs det någon som kan branschen och framförallt är uppdaterad på hur den ser ut idag. Om man ”bara” lyssnar på säljarens erbjudande så har man med säkerhet köpt mer än vad man behöver i de flesta produkter.

Mediarådgivningen hjälper till att välja ut de artiklar som matchar just Ert behov så ni köper rätt produkt till rätt kostnad.

Att synas är viktigt…

men att synas på rätt ställe är en nödvändighet!

För att lyckas med sin affärsidé behöver man en smart och genomtänkt marknadsföringsplan. Vad kan väl vara bättre än att synas på de ställen där er potentiella målgrupp letar när de behöver det ni erbjuder.

Lek med tanken att du har en produkt, vara eller tjänst som skulle kunna hjälpa massor av människor. Hur skulle du gå till väga? Vart skulle du synas? Givetvis finns det många ställen att välja för att marknadsföra sig och synas på, men det vi hjälper Er med är att ta reda på hur era kunder gör när de söker efter något.

Effekten våra kunder får är att de inte behöver spendera så mycket pengar eftersom ”spridningen” blir mindre och utdelningen blir större för att ”träffarna” blir fler