Mediaproffs

Din oberoende partner för effektiv kommunikation

Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där din marknadsföringsåtgärd får mest uppmärksamhet.

MEDIAPROFFS

Hjälper dig att välja rätt

Vår tjänst går ut på att hjälpa företag att få kontroll och effekt på sina satsade pengar i dessa produkter. Vi företräder idag som oberoende aktör hundratals företag i alla branscher på ett stort geografiskt område. 


”Fördelarna för våra kunder är högre effektivitet, tidsvinst, rätt kostnad och skydd mot oseriösa aktörer”.

Referenser

Nedan kan ni se ett urval av våra kunder, och hur Mediaproffs hjälpt just dem.

 

”Vi har sparat mycket tid, som vi nu kan lägga på att ytterligare effektivisera vår egen verksamhet.”

Nicklas Gerhardsson Ingarps Trävaror

"Vi har stort förtroende för Mediaproffs och de har blivit en naturlig och professionell partner".

Patrik Sandstedt Sandstedts El

"Genom att anlita Mediaproffs sedan 5 år tillbaka har vi lyckats sänka våra kostnader till ett ökat utfall. Vi får statistik på vad våra investerade pengar faktiskt ger tillbaka och kan hänvisa alla säljare som ringer till Mediaproffs, vilket sparar oss mycket tid och energi. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Mediaproffs".

Hans Waern Ekonoma Redovisningskonsult AB

"Vi har varit kunder hos Mediaproffs sedan 2013 och känner oss trygga med deras arbete och den hjälp vi får med vår digitala marknadsföring. Framförallt är det skönt att kunna hänvisa säljare och få dem och deras förslag granskade av Mediaproffs. Genom deras tjänst har vi både sparat tid och pengar genom åren".

Linda Fransson VD / CEO Gnosjö Automatsvarvning AB

"Mediaproffs har lyckats sänka våra kostnader på annonsering betydligt och vi slipper framförallt alla säljare som ringer och försöker sälja in något.”

Catharina Olofsson Vestbo Emballage

”Vi är mycket nöjda med Mediaproffs tjänster. Vi slipper tjatiga telefonförsäljare. Våra kostnader har sjunkit och vår synlighet är anpassad efter våra behov. Lösningen känns trygg och säker.”

Bengt Andersson Reklamia

Efter att blivit rekommenderad av en kollega så tog vi kontakt med Mediaproffs för att slippa alla som ringer om olika former av annonsering. Bara att analysera och gå igenom vilken synlighet vi ska ha och inte ha, har vi sparat över 100.000 kr på 1 år. Den största fördelen för oss är att kunna hänvisa alla telefonsäljare och säga att de ska kontakta Mediaproffs och sen kan vi i princip lägga på luren. Genom en tät dialog och rapportering så har vi sedan kontakten med Mediaproffs angående var vi ska synas. Att de dessutom även har pressat priserna på många annonser gör ju det hela bara ännu förmånligare att vara kund. Vi är mycket nöjda med Mediaproffs arbete och rekommenderar alla att ta kontakt med dem.”

Arne Malmström Lås Arne