Referenser

Vestbo Emballage

”Vi upplever samarbetet med Mediaproffs som mycket positivt. De har lyckats sänka våra kostnader på annonsering betydligt och vi slipper framförallt alla säljare som ringer och försöker sälja in något. I dessa tider vet man inte vilka som är seriösa eller inte, så det känns tryggt att ha någon man kan hänvisa till.”

Catharina Olofsson

Ingarps Trävaror

”För oss på Ingarps Trävaror blev det ett stort ”lyft” när vi började vårt samarbete med Mediaproffs AB hösten 2010. Vi har sparat mycket tid, som vi nu kan lägga på att ytterligare effektivisera vår egen verksamhet. Att vi dessutom nästan halverat vår budget för katalogtjänster och andra sökmedia gör en smålänning glad. Mediaproffs är en bra investering!”

Nicklas Gerhardsson

Bifab AB

”Mediaproffs har på ett framgångsrikt sätt hjälpt oss att sanera alla bluffakturor som strömmar in. Alla säljare hänvisas till Mediaproffs och vi kan därför fokusera på vårt arbete. De har sett till att sänka våra kostnader för sökmedia till en nivå som passar för våra behov. Vi kan starkt rekommendera deras tjänst.”

Tomas Sundqvist

Sandstedts El

”Mediaproffs har hjälpt oss att samla ihop och rikta oss mot rätt medier som används. Vi har från början satt en budget på dessa kostnader vilket har varit svårt tidigare när dessa inköp har gjorts via telefon och då oftast vid fel tillfällen. Vidare upplever vi det väldigt skönt att få lämna över ansvaret att få selektera vilka aktörer som är seriösa. Vi har stort förtroende för Mediaproffs och de har blivit en naturlig och professionell partner.”

Patrik Sandstedt

Reklamia AB

”Vi är mycket nöjda med Mediaproffs tjänster. Vi slipper tjatiga telefonförsäljare. Våra kostnader har sjunkit och vår synlighet är anpassad efter våra behov. Lösningen känns trygg och säker.”

Bengt Andersson

Lås-Arne

”Efter att blivit rekommenderad av en kollega så tog vi kontakt med Mediaproffs för att slippa alla som ringer om olika former av annonsering. Bara att analysera och gå igenom vilken synlighet vi ska ha och inte ha, har vi sparat över 100.000 kr på 1 år. Den största fördelen för oss är att kunna hänvisa alla telefonsäljare och säga att de ska kontakta Mediaproffs och sen kan vi i princip lägga på luren. Genom en tät dialog och rapportering så har vi sedan kontakten med Mediaproffs angående var vi ska synas. Att de dessutom även har pressat priserna på många annonser gör ju det hela bara ännu förmånligare att vara kund. Vi är mycket nöjda med Mediaproffs arbete och rekommenderar alla att ta kontakt med dem.”

Arne Malmström

Vill du att vi berättar mer?